Sertifikaatit: ISO22000 Quality & Food Safety - -

Liba Bröd noudattaa elintarvikehygienian kansainvälisiä standardeja sekä Ruotsin elintarviketurvallisuutta koskevia säädöksiä ja lakeja. Helmikuussa 2017 ohutleivänvalmistuksemme sai ISO22000:2005-sertifikaatin. Sertifiointi tapahtuu akkreditoinnin alaisena. ISO 22000 harmonisoi elintarviketurvallisuuden johtojärjestelmän HACCP:in (Hazard Analysis & Critical Control Points) periaatteiden mukaisesti. ISO22000-sertifiointi osoittaa, että elintarviketuotannollamme on aloitteellinen elintarviketurvallisuusstrategia. Jotta voisimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun, sisäinen Food Safety Teamimme tarkistaa elintarvikeprotokollamme säännöllisesti.

Lataa Liba Brödin ISO 22000 -sertifikaatti.

1:nen palkinto Länsi-Göötanmaan "Vuoden uudisraivaaja" -kisassa 2005 - -

Vuonna 2005 perustajamme Nasif Fadel nimettiin Vuoden uudisraivaajaksi Länsi-Göötanmaalla. Vuoden uudisraivaaja -palkinnon jakavalla säätiöllä, IFS:llä, on ollut vuodesta 2000 alkaen etuoikeus ylistää ja esitellä taitavia ulkomaalaistaustaisia yrittäjiä.

2:n sijoitus leipomoalan "Vuoden yrittäjä" -kisassa 2017 - -

Vuoden yrittäjä -palkinnon tavoitteena on edistää leipomo- ja konditorioalaa palkitsemalla yritysjohtajia, jotka joko työntekijänä tai omistajana hoitavat kasvavaa, kannattavaa ja esimerkillisesti johdettua yritystä.